BONAI SFORCAI dedikuotas vakaras Zyplių dvaro virtuvėje

BONAI SFORCAI dedikuotas vakaras Zyplių dvaro virtuvėje

Valgydami, ko gero, nesusimąstome, kiek daug patiekalų metams bėgant nuo kunigaikščių stalo persikėlė į kasdieninę mūsų virtuvę. Kviečiame pasimėgauti rinktiniais patiekalais, priderintais gėrimais ir padiskutuoti, kiek daug mūsų kraštui davė Žygimanto Augusto santuoka su princese iš Italijos.

Įkvėpimu pasirinkę karalienę Boną Sforcą vyno ekspertas Gintautas Jašinskas ir Zyplių dvaro kuchmistras parengė degustaciją leidžiančią per patirtis pažinti didžiulį valdovės įnašą į Lietuvos gastronominę kultūrą. Ne tik praturtėsite įspūdžiais, bet ir suprasite, kaip keičiasi pojūčiai, kai gėrimai profesionaliai derinami su gurmanišku maistu.

Vietų skaičius ribotas.

Renginio metu gali būti filmuojama ir fotografuojama.

Kaina asmeniu bus nurodyta netrukus.

Staliukus galite rezervuoti tel. nr.: +370 614 68883

PAPILDOMAS PASIŪLYMAS:
Nakvynė viešbutyje renginio dalyviams tik 50 eur/ 2 asmenims su įskaičiuotas pusryčiais.

  • 2023-03-24  nuo 18:30
2023-03-24 18:30 2023-03-24 18:30 Europe/Vilnius BONAI SFORCAI dedikuotas vakaras Zyplių dvaro virtuvėje Valgydami, ko gero, nesusimąstome, kiek daug patiekalų metams bėgant nuo kunigaikščių stalo persikėlė į kasdieninę mūsų virtuvę. Kviečiame pasimėgauti rinktiniais patiekalais, priderintais gėrimais ir padiskutuoti, kiek daug mūsų kraštui davė Žygimanto Augusto santuoka su princese iš Italijos. Įkvėpimu pasirinkę karalienę Boną Sforcą vyno... --- //www.visitsakiai.lt/renginys/bonai-sforcai-dedikuotas-vakaras-zypliu-dvaro-virtuveje/date-20230324/ Restoranas Kuchmistrai, Beržų g. 3, Tubelių k. , Lukšiai 71183, Šakiuose Restoranas Kuchmistrai
Daugiau informacijos